Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite tactical väst - förvaring till lösa pilar och magasin

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 292:-
I lager
SKU
02212-31
   

Gör dig redo för kamp med Nerf Tactical Tech västen! Tactical-vest har 2 elastiska pilhållare för pilförvaring. Tactical-västen har remmar som kan hålla magasin på både fram- och baksidan. Den har två förvaringsfickor framme för extra förvaring. Nerf Tactical Tech västen har justerbara remmar och du kan fästa andra tillbehör till utrustningen från din Nerf-samling med tillbehörshaken. 

Innehåll:

  • Nerf Tactical Tech väst

Detaljer:

  • Storlek: One-size
  • Rek. ålder: från 8 år

OBS! Utrustning medföljer inte, endast väst.

Mer information
ModellNER0305
EAN0191726403036
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.