Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Nerf Elite Strike and Score digital target - digital måltavla med ljud och ljus

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 350:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-18

Nerf Elite kommer nu med en digital måltavla som skärper dina sinnen och är ett lysande sätt att öva noggrannhet. Träna innan matcher ska utkämpas eller anordna en tävling för vänner och familj.

Måltavlan har ett inbyggt skicklighetsbyggande spelläge med ljus och ljud. Den digitala LCD-skärmen visar poäng och måltavlan lyser upp varje gång du träffar. Placera måltavlan på marken, häng det på väggen eller lägg det på bordet - träna på siktfärdigheter från olika höjder och vinklar. Måltavlan har ett justerbart stativ och väggfäste.

Innehåller:

  • Nerf Digital måltavla

Detaljer:

  • Mått: 23,5 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (ingår ej)
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell50-00748
EAN0191726001362
VarumärkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.