Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite Strike and Score digital target

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 261:-
I lager
SKU
02205-18
   

Nerf Elite digital target skärper dina sinnen och är ett genialt sätt att få träna på träffsäkerheten. Öva innan dina kamper ska kämpas, eller arrangera en tävling med vänner och familj.

Måltavlan ger olika poäng beroende på vart du träffar. Den digitala LCF skärmen visar antal poäng och skivan lyser varje gång du träffar. Den kan sättas på backen, hängas på väggen eller sättas på bordet.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Rek ålder: Från 8 år
Mer information
Modell50-00748
EAN0191726001362
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.