Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 - blaster med flippmekanism - med 8 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 310:-
I lager
SKU
02227-27
   

Ge dig ut i strid med denna snygga Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 blaster! Blastern har 8 pipor där 4 är riktade framåt och 4 bakåt.

Avfyra pilar från de fyra framåtvända piporna, vrid sedan de fyra bakåtvända piporna framåt för att fortsätta skjuta pilar. Precis när dina motståndare tror att du är tom kan du överraska dem med fyra extra skott! De främre och bakre piporna är kombinerade, vilket gör det snabbt och enkelt att rotera dem genom att dra in siktet. Siktet på toppen av sprängaren fungerar också som en tippningsmekanism; dra tillbaka den för att vända runt piporna. Varje pipa har 1 pil, vilket ger blastern en kapacitet på 8 pilar. Dra ner handtaget för att ladda blastern och tryck på avtryckaren för att skjuta 1 pil. Inkluderar 8 officiella Nerf Elite 2.0 skumpilar.

Innehåller:

  • Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 blaster
  • 8 Nerf Elite-pilar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 8 x 46 x 30 cm
  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF2549
EAN05010993876730
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.