Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 - bolt-action blaster med roterande trumma - med 16 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 318:-
I lager
SKU
02227-26
   

Gör dig redo för kamp med denna Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 blaster med plats för 8 Nerf Elite-pilar i den roterande trumman! Denna Nerf arrow blaster inkluderar ett löstagbart kikarsikte och pipa så att du kan skapa olika blaster stilar när du utrustar dig för Nerf matcher. Gör dig redo för strid med kärnsprängaren, fäst kikarsiktet för att sätta upp målen och säkra vinsten mot motståndare på långt avstånd.

Du är nu redo för vad kampen än kan medföra. Blastern kommer med 16 skumpilar, och du kan avfyra 8 pilar i rad, och snabbt ladda om från den inbyggda pilförvaringen som tar 8 pilar. Denna Nerf Elite 2.0-blaster kommer med 16 officiella Nerf Elite-pilar - 8 pilar att ladda i trumman och 8 pilar att lagra i blastern. Sikta och skjut iväg pilarna genom luften i upp till 27 meter. Den har 3 taktiska skenor för att lägga till Nerf-utrustning (köps separat).

Innehåller:

  • Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 blaster
  • Kikarsikte
  • Pipa
  • 16 Nerf Elite darts
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 54 x 25 x 6 cm
  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF0423
EAN05010994105259
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.