Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 - blaster med roterande trumma och 30 darts - skjuter upp till 27 meter

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 370:-
I lager
SKU
05206-167
   

Gör dig redo att slåss med denna Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 blaster med en roterande trumma med plats för 15 darts kan du ösa måltavlorna fulla med darts innan du måste ladda om.

Med denna Nerf Elite-blaster i din samling står du starkt i nästa Nerf-match! Shockwave skjutvapen har en roterande trumma med plats för 15 dart, vilket hjälper dig att låta det regna dart på din fiende. Skumpilarna kan skjutas upp till 27 meter och 30 Elite-darts ingår så att du enkelt kan ladda ditt vapen i två omgångar.

Dra tillbaka spännaren och tryck in avtryckaren för att skjuta en pil, håll in avtryckaren för snabb avfyring. Shockwave RD-15 har möjlighet att anpassa ytterligare utrustning (säljs separat), med tre taktiska rails och anslutningspunkt.

  • Roterande trumma med plats för 15 darts
  • Kan skjuta upp till 27 meter
  • Pumpfunktion för snabb avfyrning
  • Tre taktiska rails och fästpunkt för extra justering

Innehåll:

  • 1 Nerf Elite 2.0 Shockwave RC-15 blaster
  • 30 Nerf darts

Detaljer:

  • Mått: ca. 30,5 x 67 x 8 cm
  • Rek. ålder: från 8 år

OBS! Skyddsglasögon rekommenderas (säljs separat).

 

Mer information
ModellE9527
EAN5010993732258
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.