Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4 - blaster med 8 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 116:-
I lager
SKU
02228-47
   

Denna lilla och snygga Nerf Elite 2.0 Prospect QS4 blaster har plats för 4 Nerf Elite-pilar samtidigt och är lätt att ta med sig när du ska in i en Nerf Match. Blastern har 4 kammare där det finns plats för en pil i varje kammare som kan avfyras en efter en. Blastern är lätt att använda och skjuter ut pilarna snabbt. Sätt in pilarna i kammaren, dra tillbaka laddningsspaken och tryck på avtryckaren för att se en pil avfyras. 8 Nerf Elite-pilar ingår, varav 4 sätts in direkt i blastern och de återstående 4 är för extra laddning.

Innehåller:

  • 1 Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4 - blaster
  • 8 Nerf Elite dart

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat

Mer information
ModellF4190
EAN05010993948031
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.