Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic bilar och maskiner

32 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

32 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Från LEGO Technic kommer de mest avancerade bilarna och fordonen, med autentiska detaljer, design inspirerad av riktiga bilar och fordon och med ett antal funktioner som är roliga att bygga och leka med. Byggsatserna från LEGO Technic låter dig bygga avancerade och realistiska modeller med växellådor och styrsystem. Bilar och fordon från Technic är lika detaljerade på insidan som på utsidan. Byggsatserna från LEGO Technic är lika populära bland vuxna som barn och är roliga projekt som ni kan fullföra tillsammans.

LEGO Technic öppnar upp en ny värld med avancerade detaljer och byggsatser. LEGO Technic Pull-Backs är robusta fordon med starka pullbackmotorer som gör att de enkelt kan köra bort från motståndarna. Bygg dessa detaljerade och robusta fordon från LEGO Technic, dra dem bakåt och se hur snabbt de kör iväg. LEGO pullbacks är också perfekta som stuntbilar, de tål en krock eller två, och det är spännande att se vem som vinner loppet - är det du eller konkurrenten?

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.