Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System

Lowest price at PriceRunner

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 430:-
I lager
SKU
09202-122
   

Återskapa det klassiska Super Mario Bros.™ spelet med detta coola LEGO® Nintendo Entertainment System™! Placera spelkassetten i den klossbyggda konsolen. Vrid ratten på retro-tv:n så att 8-bitars Mario rör sig över skärmen. Och placera LEGO® Mario™ (figur ingår ej) i facket ovanpå så reagerar han på fiender, hinder och power-ups på skärmen, medan orignalspelets melodi spelas upp!

Älskar du tv-spel? Spelade du Super Mario Bros.™ på den gamla goda tiden? Eller gillar du bara en praktisk och kreativ aktivitet på fritiden? I så fall är det nostalgiska modellsetet LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) perfekt för dig.

Autentiskt och interaktivt

Det klossbyggda NES är packat med realistiska detaljer, inklusive ett öppningsbart fack med låsfunktion för spelkassetten och en handkontroll med kabel och kontakt. Med konsolen följer en byggbar retro-tv och en platt 8-bitars Mario figur på den rullande skärmen, plus en actionkloss att skanna med LEGO® Mario™ (figur ingår inte; du hittar den i setet LEGO® Super Mario™ Startbana – 71360) så att han reagerar på fiender, hinder och power-ups på skärmen precis som i spelet Super Mario Bros.

Kreativt skoj

Det här unika setet är en del av en inspirerande samling LEGO byggset för vuxna som blir fantastiska presenter till dig själv och vänner som gillar gör-det-själv-utmaningar och gärna visar upp sina skapelser.

 • Väck nostalgiska minnen när du bygger det underbart detaljerade Nintendo Entertainment System™ (71374) i LEGO® klossar och den interaktiva tv:n i 80-talsstil som visar det klassiska Super Mario Bros.™ spelet.
 • Tv:n har en handtagsstyrd rullskärm och om du skannar actionklossen genom att placera LEGO® Mario™ (figur ingår ej) i facket ovanpå reagerar han på fiender, hinder och power-ups på skärmen.
 • Autentiska detaljer på NES-konsolen återskapas i LEGO® stil, inklusive en handkontroll och ett öppningsbart fack för den byggbara spelkassetten med en realistisk låsfunktion till glädje för fans av Super Mario Bros.™.
 • Oavsett om du var NES-spelare på den gamla goda tiden, gillar retrogrejer eller bara letar efter ett uppslukande, roligt och kreativt gör-det-själv-projekt som livar upp dig är den här modellen med 2 646 delar perfekt för dig.
 • Den byggbara tv:n är 22,5 cm hög, 23,5 cm bred och 16 cm djup och är tillsammans med NES-modellen cool att visa upp hemma eller på kontoret. Det är också den bästa LEGO® gåvan till gamer-vänner.
 • Inga batterier krävs – kombinera det här leksetet med LEGO® Mario™ figuren i LEGO® Super Mario™ Äventyr med Mario – Startbana (71360) för att aktivera tv:ns interaktiva funktioner.
 • Enkla instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroende, även om du är LEGO® nybörjare. Dessutom ingår ett illustrerat häfte om skapandet av Nintendo Entertainment System™ och klassiska NES-spel.
 • Det här samlarsetet för vuxna ingår i ett sortiment inspirerande LEGO® modellset som är utformade för dig, den kräsna hobbypysslaren, när du letar efter nästa uppslukande gör-det-själv-projekt.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras noggrant för att säkerställa att det här unika LEGO byggsetet uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 2646
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell71374
EAN5702016618532
VarumärkeLEGO
LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med interaktiv, byggbar TV

Interaktiv, byggbar TV

Vrid på spaken för att få skärmen att röra sig.

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med verklighetstrogen NES konsoll

Verklighetstrogen NES konsoll

Öppna, sätt i spelet och känn pålåsfunktionen.

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med kontroll byggd av klossar

Kontroll byggd av klossar

Levereras naturligtvis med kabel och kontakt för att ansluta den på ett riktigt sätt.

LEGO Super Mario 71374 NES byggsats

Byt kanal med knappen

Tänk dig att byta kanal på det gammaldags sättet!

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System med en LEGO Mario-karaktär

LEGO Mario på toppen

Om du har en LEGO Mario-karaktär kan den reagera med tvn. (figur ingår ej)

LEGO Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System - enkel byggglädje för alle Mario-fans

Enkel att bygga

Instruktionerna är enkla att följa och uppsättningen är kul att bygga.

LEGO Nintendo Entertainment System
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.