Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 7 496:-
I lager
SKU
01182-177
   

Den ultimata LEGO® Star Wars Millennium Falcon har landat! Med 7 500 delar är Han Solos supersnabba corellianska skepp fullpackat med de coolaste detaljerna och de roligaste funktionerna. Förundras över det mycket detaljerade skrovet, sensorparabolen, de fyrpipiga laserkanonerna uppe och nere, de 7 stödbenen, den sänkbara bordningsrampen och den dolda strålkanonen. Sätt upp till 4 minifigurer i cockpiten med avtagbart tak och lyft de yttre panelerna för att se den mycket detaljerade insidan. Huvudrummet har sittplatser för minifigurerna, ett holografiskt Dejarik-spel, teknikstation med snurrande minifigurstol och en dörr med passagedekoration. Ta dig till det bakre utrymmet för att övervaka hyperdriftsmotorn via konsolen. Det finns också ett dolt golvutrymme, 2 luckor för flyktkapslar, en stege till stolen i vapenstationen och en avtagbar skrovpanel med roterande, fyrpipig kanon. Visa upp Millennium Falcon tillsammans med dina favoritset som en perfekt samling ... och när du trodde att det inte kunde bli bättre kan du byta ut besättningen och ändra sensorparabolen för att välja mellan den klassiska versionen av Millennium Falcon eller versionen från Episode VII/VIII. Kraften är stark hos detta set!

Välkommen till den största och mest detaljerade LEGO® Star Wars Millennium Falcon modellen vi någonsin skapat – med sina 7 500 delar är den faktiskt en av de största LEGO modellerna någonsin! Den här fantastiska LEGO tolkningen av Han Solos oförglömliga corellianska fraktskepp har alla de detaljer som Star Wars fans i alla åldrar kan önska sig, inklusive mycket detaljerad interiör, fyrpipiga laserkanoner uppe och nere, stödben, sänkbar bordningsramp och en cockpit för 4 minifigurer med avtagbart tak. Ta bort enskilda skrovpaneler för att se det mycket detaljerade huvudrummet, det bakre utrymmet och vapenstationen. Den här fantastiska modellen har dessutom utbytbara sensorparaboler och besättning, så du kan bestämma om du vill iscensätta de klassiska LEGO Star Wars äventyren med Han, Leia, Chewbacca och C-3PO eller ge dig ut i galaxen från Episode VII och VIII med äldre Han, Rey, Finn och BB-8!

 • Innehåller 4 klassiska besättningsminifigurer: Han Solo, Chewbacca, Princess Leia och C-3PO. 
  • Innehåller även 3 besättningsminifigurer från Episode VII/VIII: äldre Han Solo, Rey och Finn. 
  • Figurer: droiden BB-8, 2 byggbara Porgs och en byggbar Mynock. 
  • Exteriören har mycket detaljerade, avtagbara skrovpaneler, sänkbar bordningsramp, dold strålkanon, cockpit för 4 minifigurer med avtagbart tak, utbytbar rund/rektangulär sensorparabol, fyrpipiga laserkanoner på övre och nedre plan och 7 stödben. 
  • Huvudrummet har sittplatser, holografiskt Dejarik-spel, stridsträningshjälm, teknikstation med snurrande minifigurstol och dörr med passagedekoration. 
  • Det bakre utrymmet har ett motorrum med hyperdrift och konsol, 2 dörrar, dolt golvutrymme, 2 luckor med flyktkapslar, teknikkonsol och stege upp till vapenstationen. 
  • Vapenstationen har en stol för en minifigurskytt och avtagbar skrovpanel med roterande, fyrpipig laserkanon. Det finns ytterligare en fyrpipig laserkanon på undersidan. 
  • Setet innehåller 7 500 delar. 
  • Innehåller även en faktaskylt. 
  • Cockpitens tak är nytt för oktober 2017. 
  • Den klassiska besättningens vapen: Hans strålpistol och Chewbaccas knoppskjutande bågslunga. 
  • Vapen för besättningen från Episode VII/VIII: Hans strålgevär, Reys lilla strålpistol i silver och Finns mellanstora strålgevär. 
  • Byt ut funktionerna och besättningen för att växla mellan den klassiska versionen av Millennium Falcon och den från Episode VII/VIII! 
  • Öppna individuella skrovpaneler för att komma åt den detaljerade interiören samtidigt som exteriörens utseende hålls intakt. 
  • Skjut undan panelen för att se den dolda strålkanonen. 
  • Vrid på de klassiska minifigurerna Leias och Hans huvuden för att se gasmaskdekorationerna. 
  • Perfekt som flaggskeppsmodell i din samling eller som intergalaktisk leksak. 
  • Modellen är 21 cm hög, 84 cm lång och 56 cm bred.

Detaljer:

 • Storlek: 84 x 56 x 21 cm
 • Antal delar: 7541
 • Rek. ålder: från 16 år
Mer information
Modell75192
EAN5702015869935
VarumärkeLEGO
Återupplev Star Wars-sagan med två besättningar inkluderade

Återupplev Star Wars-äventyret.

Inklusive två uppsättningar av besättningen så att du kan visa upp klassiker eller nya filmer.

Med avtagbara paneler som låter dig gå på insidan för fler äventyr!

Upplev insidan för fler äventyr!

Avtagbara paneler låter dig uppleva action där det händer.

Med över 7500 bitar är satsen både rolig och utmanande att bygga

Öppna cockpiten.

Över 7500 bitar gör det roligt och utmanande att bygga.

LEGO Star Wars Millenium Falcon med laserkanoner

Besegra the First Order.

Förbered de övre och nedre laserkanonerna.

Millenium Falcon med realistiska detaljer från Star Wars sagan

Trogen orginalet 

Realistiska detaljer.

Bygginstruktioner fyllda med extra information och detaljer

En detaljerad broschyr ingår

Broschyren innehåller information om designers och fakta "bakom kulisserna".

LEGO Star Wars Millennium Falcon
LEGO Star Wars Minifigures
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.