LEGO Ninjago Kai Deluxe maskeraddräkt 7-8 år - 120-130 cm

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 512:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-123

Spektakulära uppdrag och actionfyllda äventyr är vardagsmat för din favoritkaraktär i Ninjago. Kai är eldens elementmästare och en väldigt beslutsam rödklädd ninja.

Med hjälp av maskeraddräkten som föreställer Kai kan du förvandla dig till en livs levande legogubbe! Denna dräkt passar perfekt när det är dags att klä ut sig inför alla årets kalas och maskerader. Den röda dräkten består av en mask, en överdel, ett par byxor och ett par handskar. När du har klätt på dig dräkten är det dags för ninja-action!

Innehåll:

  • Mask
  • Överdel
  • Byxor
  • Handskar

Detaljer:

  • Material: 100 % polyester
  • Storlek: 120-130
Mer information
Modell98105K-BX-15L-4
EAN039897109817
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.