Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Jurassic World 76951 Pyroraptor och dilophosaurus – transport

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 422:-
I lager
SKU
03227-74
   

Barn kan hitta på rollekar med populära karaktärer från Jurassic World Dominion, som spårar dinosaurier i ett terrängfordon med det spännande leksetet Pyroraptor och dilophosaurus – transport (76951). Terrängbilen har säten för 2 minifigurer, avtagbar dinosauriespårare och löstagbar släpvagn med en öppningsbar bur som har plats för en dinosauriefigur. Det finns även 3 LEGO® minifigurer – Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler och en vakt med bedövningstillbehör – plus dinosauriefigurer av en pyroraptor och en dilophosaurus för att inspirera till kreativa berättelser.

Hög kvalitet

Detta byggset blir en grym present till trendsättande barn från 7 år som vill imponera på sina vänner. Det innehåller tydliga instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.

Roligt för alla åldrar

Det finns LEGO® Jurassic World byggset som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa ikoniska scener, kombinera dem för fler actionfyllda lekmöjligheter eller bara bygga och visa upp de imponerande modellerna.

 • Terrängfordon och 2 leksaksdinosauriefigurer – Leksetet Pyroraptor och dilophosaurus – transport (76951) ger barn actionspäckade lekäventyr.
 • 3 minifigurer och 2 leksaksdinosaurier – Ian Malcom, Dr. Ellie Sattler och en vakt, plus rörliga pyroraptor- och dilophosaurusfigurer för att spela upp scener från filmen Jurassic World Dominion.
 • Lekinspirerande funktioner – Terrängfordonet har säten för 2 minifigurer, en avtagbar dinosauriespårare och en avtagbar släpvagn med en öppningsbar bur medplats för en dinosauriefigur.
 • Rolig present för barn från 7 år – Ge denna högkvalitativa byggleksak som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till trendsättande barn att bygga och leka med på egen hand eller i grupp.
 • Bygg och kombinera – Terrängfordonet är 7 cm högt, 15 cm långt och 8 cm brett. Setet kan kombineras med andra LEGO® Jurassic World set för ännu fler lekmöjligheter.
 • Steg-för-steg-instruktioner– Illustrerade instruktioner finns i lådan, så även LEGO® nybörjare kan bygga detta set med 279 delar och njuta av den kreativa processen med självförtroendet på topp.
 • LEGO® Jurassic World sortimentet – Upptäck set som passar barn och vuxna fans, oavsett om de vill återskapa ikoniska scener, hitta på egna berättelser eller bara visa upp de autentiskt detaljerade samlarmodellerna.
 • Hög kvalitet – LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • Säkerheten först – LEGO® klossar och delar testas och analyseras till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 257
 • Rek ålder: från 7 år
Mer information
Modell76951
EAN5702016973877
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.