Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Jurassic World 76944 T. rex – dinosaurieflykt

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 459:-
I lager
SKU
03227-68
   

Barn som älskar dinosaurier och coola fordon kommer att gilla att lära sig bygga med leksetet LEGO® Jurassic World T. rex – dinosaurieflykt (76944) för barn från 4 år, med en flygplats med helikopterplatta, garage, helikopter, buggy och stängsel som kan raseras, plus en rörlig T. rex-figur. Det finns dessutom 3 minifigurer – Owen Grady, Zia Rodriguez och en parkvakt – och tillbehör som ett dinosaurieägg och en walkie-talkie för att inspirera till fantasifull lek.

Enkla instruktioner

De tydliga bildinstruktionerna är perfekta för barn som precis håller på att lära sig läsa, och de interaktiva, digitala instruktionerna i gratisappen LEGO Bygginstruktioner gör byggandet ännu roligare.

Familjeskoj

LEGO 4+ byggleksaker är perfekta för att introducera små barn till en värld full av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar. Seten innehåller modeller med startklossar så att nybörjare kan bygga med bara lite hjälp från en vuxen eller ett äldre syskon.

 • Startset – Introducera barn från 4 år till LEGO® Jurassic World leksaker med leksetet T. rex – dinosaurieflykt (76944), med flygplats, helikopter, buggy och en T. rex-figur.
 • 3 LEGO® minifigurer – Owen Grady, Zia Rodriguez och en parkvakt med tillbehör som en leksakswalkie-talkie och en bedövningspistol för fantasifulla rollekar.
 • Massor av lekinspirerande funktioner – En flygplats med helikopterplatta och garage, en öppningsbar bur som kan transporteras i helikoptern eller buggyn, och stängsel som kan raseras för att iscensätta dinosaurierymningar.
 • Presentidé för barn från 4 år – Detta LEGO® Jurassic World set med 140 delar är lätt att bygga och bygga om efter actionfyllda dinosaurierymningar. Det blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till små barn.
 • Bärbart set för lek på språng – Flygplatsen är 15 cm hög, 16 cm bred och 6 cm djup, och T. rex-figuren är 11 cm hög.
 • Timmar av familjeskoj – Startsetet är skräddarsytt för små barns koncentrationsförmåga,så de kan ha roligt och bygga på egen hand eller med hjälp av en förälder eller ett äldre syskon.
 • Trycka och digitala instruktioner – Illustrerade steg-för-steg-instruktioner medföljer, och digitala instruktioner och interaktiva visningsverktyg finns i appen LEGO Bygginstruktioner.
 • Uppmuntra kreativitet – LEGO® Jurassic World 4+ byggset är utformade för att ge barn den bästa introduktionen till dinosaurieleksaker och hjälpa dem att bygga och utveckla sin fantasi.
 • LEGO® kvalitetsstämpel – LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att garantera att de är kompatibla och kan sättas ihop lika enkelt och säkert varje gång.
 • Säkerheten först – LEGO® delar är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 140
 • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell76944
EAN5702016913439
VarumärkeLEGO
LEGO 76944 Jurassic Worl detaljert flyplass med garasje til helikopter og buggy-bil LEGO 76944 Jurassic Worl detaljert flyplass med garasje til helikopter og buggy-bil

Detaljerad flygplats

Med helikopterplatta och garage för helikoptern och vagnen.

Lek at t-rex dinosauren rømmer med Lego Jurassic World lekesett med fellbart gjerde Lek at t-rex dinosauren rømmer med Lego Jurassic World lekesett med fellbart gjerde

Fällbart staket

Barn kan leka dinosaurien rymmer med figuren T.rex.

Lego Jurassic World byggesett til de minste med 3 minifigurer Lego Jurassic World byggesett til de minste med 3 minifigurer

3 minifigurer för rollek

Owen Grady, Zia Rodriguez och en väktare.

LEGO® Jurassic World T. rex Dinosaur Breakout LEGO® Jurassic World T. rex Dinosaur Breakout
LEGO® Jurassic World Tyrannosaurus rex figure - Dinosaur Breakout playset LEGO® Jurassic World Tyrannosaurus rex figure - Dinosaur Breakout playset
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.