Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Super Mario 71360 Äventyr med Mario - Startbana

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 512:-
I lager
SKU
04202-33
   

LEGO Super Mario 71360 äventyr med Mario - startbana

Se hur LEGO Mario reagerar i verkligheten när du testar denna LEGO Super Mario startbana! Bygg din första bana och hjälp Mario att samla mynt. Snurra på plattformen, men ramla inte ner! Flyg på molnet. Samla extra mynt och en superstjärna med ?-klossen. Hoppa på Goomba och stampa Bowser Jr. på ryggen för att samla mynt. Tävla mot vänner och bygg sedan om för att skapa nya utmaningar!

Barnen kan samarbeta med sin favoritkaraktär i den verkliga världen med hjälp av setet LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana 71360. Setet innehåller en LEGO Mario figur som reagerar omedelbart via LCD-skärmarna och högtalaren. Barnen kan samla virtuella mynt när LEGO Mario rör sig från startröret till målstolpen via snurrande plattformar och moln, ?-klossen och strider mot leksaksfigurerna Goomba och Bowser Jr. Arrangera om klossarna för att skapa nya banor att bemästra.

 • Fans kan börja utforska den roliga LEGO® Super Mario™ världen med setet Äventyr med Mario – Startbana (71360), med 7 actionklossar för olika interaktioner med LEGO Mario™ figuren.
 • LEGO® Mario™ har färgsensorer och LCD-skärmar i ögonen, munnen och magen för över 100 olika reaktioner på rörelser. Innehåller också en högtalare som spelar upp ikoniska ljud och musik från tv-spelet.
 • I detta superlekset samlar LEGO® Mario™ virtuella mynt när han hoppar och springer från startröret till målstolpen via LEGO klossar, molnplattformar och ? Block och strider mot figurerna Goomba och Bowser Jr.
 • Detta LEGO® samlarset med 231 delar är en cool födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år som kan bygga och leka sig fram för att lösa problem samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Bygg om startbanan och kombinera med LEGO® Super Mario™ expansionsseten för att skapa ännu mer utmanande banor och spel att leka med och spela mot vänner.
 • LEGO® Mario™ figuren drivs av 2 AAA-batterier (ingår inte) för att ge en interaktiv upplevelse i spelet där spelare får omedelbar feedback och belöningar för sin kreativitet.
 • Barn kommer att älska LEGO® Super Mario™ gratisappen som innehåller bygginstruktioner, inspiration, kreativa sätt att leka och mycket mer. För att se en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, gå till LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ byggseten är perfekta att leka med på egen hand eller i grupp och ger liv åt familjens favoritkaraktär på ett unikt sätt. Seten erbjuder obegränsat med kreativa utmaningar genom expansionsset och ombyggnationer.
 • Byggare behöver inte krafterna från en superstjärna för att sätta ihop eller dra isär LEGO® klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och robusta.
 • LEGO® byggklossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 231
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell71360
EAN5702016618396
VarumärkeLEGO

LEGO Mario är levande!

Tryck på knappen, och låt leken börja!

Bygg om banan för att variera leken

Banan är lätt att bygga om och skapar nya utmaningar att bemästra.

Interaktiv LEGO Mario

Spelare får omedelbar feedback när de spelar.

Action-bitar

7 olika delar ger Mario olika reaktioner

Färdighetsbaserat

Låt barnen försöka slå sitt eget rekord och utmana sina vänner.

Gratis LEGO Mario-app

Använd appen för att bygga roliga saker till banan!

LEGO Super Mario Adventures Starter Course
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.