Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Jurassic World 76943 Pteranodonjakt

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 187:-
I lager
SKU
03227-67
   

Små barn kan lära sig bygga och rolleka spännande Jurassic World berättelser med leksetet Pteranodonjakt (76943) för barn från 4 år, med en leksaksbuggy, ett fiskstånd och en kajmodell. Setet, som är en fantastisk presentidé för dinosaurieälskande barn, innehåller även en rörlig pteranodonfigur och 2 minifigurer med fiskespö och lassotillbehör för att inspirera till kreativ lek.

Digitala instruktioner

De enkla bildinstruktionerna är perfekta för barn som håller på att lära sig läsa. Kolla även in gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där du hittar digitala instruktioner plus visningsverktyg för att zooma och rotera, vilket gör byggandet ännu roligare.

Bygg tillsammans

LEGO 4+ byggleksaker introducerar små barn till en stor värld med filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar. De är speciellt utformade med startklossar så att även nybörjare kan bygga fordon, byggnader och annat med bara lite hjälp från ett äldre syskon eller en vuxen.

 • Nybörjarset – Ge barn från 4 år en rolig första byggupplevelse med LEGO® Jurassic World Pteranodonjakt (76943), med en pteranodonfigur, en buggy och kajmodeller.
 • 2 LEGO® minifigurer – Detta dinosaurielekset innehåller minifigurer av Maisie och Owen Grady med tillbehör, däribland ett fiskespö och ett lasso för att fånga pteranodonfiguren.
 • Snabbyggd buggy och kaj – Leksaksbuggyn har ett startklosschassi som gör det enklare att bygga och ett säte för Owen Grady. Kajen har ett stånd med fisk-och krabbdelar.
 • Presentidé för barn från 4 år – Detta LEGO® Jurassic World startset med 91 delar är lätt att bygga och bygga om efter actionfyllda lekstunder. Det blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till små barn.
 • Lek på språng – Kajen är 9 cm hög, 12 cm bred och 13 cm djup. Setet får plats i ett barns ryggsäck, så det är enkelt att ta med till lekstunder.
 • Roligt för hela familjen – Ett startset som små barn kan bygga med bara lite hjälp från en förälder eller ettäldre syskon.
 • Tryckta och digitala instruktioner – Du hittar illustrerade steg-för-steg-instruktioner i förpackningen. Kolla även in appen LEGO Bygginstruktioner, där du hittar digitala instruktioner plus visningsverktyg för att zooma och rotera.
 • Främjar kreativitet genom lek – LEGO® Jurassic World 4+ byggset är utformade för att introducera barn till dinosaurieleksaker och hjälpa dem att bygga och utveckla sin fantasi.
 • Hög kvalitet – LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • Testad säkerhet – LEGO® klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 94
 • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell76943
EAN5702016913422
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.