Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

LEGO Ideas 21323 Flygel

-12%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Kampanjpris 3 076:- Vårt lågpris: 3 476:-
12%
Du sparar: 400:-
I lager
SKU
09202-121
   

Njut av lite egentid och skapa kreativa crescendon när du bygger, visar upp och spelar vacker musik med denna LEGO® Ideas Flygel.

Denna innovativa modell har en motor och fungerande tangenter. Anslut till LEGO Powered Up appen för att spela musiken själv eller välj automatisk uppspelning för att luta dig tillbaka och lyssna. Så, bygg ihop klossarna och skapa ett musikaliskt LEGO mästerverk!

Älskar du musik? Gillar du att koppla av med ett roligt, praktiskt projekt på fritiden? I så fall är det fantastiska byggsetet LEGO® Ideas Flygel (21323) den perfekta kreativa aktiviteten för dig. Vacker och spelbar Upplev stoltheten i att bygga en sofistikerad, klossbyggd version av en konsertflygel som du faktiskt kan spela på! Återskapa tangenternas hammarslag, den rörliga pedalen och de autentiska detaljerna som det uppställda flygellocket och tangentlocket. Slå på motorn och sedan är du redo att spela underbar musik – välj att spela själv med den kostnadsfria LEGO Powered Up appen eller aktivera automatisk uppspelning och bara lyssna. LEGO set för din livsstil Ta dig tid och njut av att skapa ett musikaliskt LEGO mästerverk att visa upp hemma eller på jobbet. Detta set är en del av en samling LEGO byggset för vuxna och är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till dig själv eller musikern, pianospelaren eller hobbyentusiasten i ditt liv.

 • Låt oss stolt presentera den första spelbara LEGO® Flygeln någonsin! Upplev det praktiska nöjet i ett skapa en mycket sofistikerad LEGO konsertflygel och sedan spela vacker musik.
 • LEGO® Ideas Flygel (21323) har 25 löstagbara tangenter, autentiska hammarslag, rörliga pedaler och dämmare och motor. I kombination med LEGO Powered Up appen kan du spela musik själv eller automatiskt.
 • Frossa i de autentiska designdetaljerna på denna vackra modell, från locket som kan ställas upp precis som på en riktig flygel till det öppningsbara tangentlocket och pianohjulen, plus en höj- och sänkbar pianopall.
 • Om du letar efter ett kreativt gör-det-själv-projekt är detta byggset med 3 662 delar perfekt för dig. Så, ta en paus och bygg bort stressen med en givande utmaning som gör dig återupplivad.
 • Flygeln är 22,5 cm hög, 30,5 cm bred och 35,5 cm djup när locket är stängt. Ett snyggt föremål att visa upp hemma eller på jobbet och perfekt som present till musiker, musikälskare, pianister och hobbyentusiaster.
 • För att använda flygelns automatiska uppspelning behöver du 6 AAA-batterier (ingår inte) och den kostnadsfria LEGO® Powered Up appen – välj automatisk uppspelning eller användaruppspelning för att spela noterna själv.
 • Tydliga instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroendet på topp och verkligen njuta av processen, även om du är LEGO® nybörjare. Dessutom ingår en snygg broschyr om LEGO fantasten som designat detta flygelset och mer.
 • Detta LEGO® Ideas byggset för vuxna är en del av en samling inspirerande modellset utformade för den kräsna hobbyentusiasten som gillar uppslukande, praktiska gör-det-själv-projekt.
 • Sedan 1958 har LEGO® byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar genomgår rigorösa tester för att uppfylla strikta säkerhets- och kvalitetsstandarder, så att du kan vara säker på att denna samlarmodell är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal delar: 3662
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell21323
EAN5702016756401
VarumärkeLEGO

LEGO Ideas 21323 Grand Piano

Ett fantastiskt DIY-projekt

Ta dig tid att njuta av alla delar av byggprocessen!

Visa tangentens hammarfunktion i LEGO Ideas flygel

Avslöja detaljerna

Visar tangentens hammarfunktion.

Toppen av LEGO Ideas flygel kan öppnas

Öppna flygeln

Toppen kan öppnas precis som på en riktig flygel.

Spela musik från appen medan du spelar på flygeln från LEGO

Använd appen

Spela musik från appen medan du spelar på flygeln.

LEGO® Ideas Flygel (21323) har 25 löstagbara tangenter

Fan-tastiskt häfte

Lär dig mer om fan-satserna och LEGO-Ideas i häftet som medföljer.

Med LEGO Ideas flygel kan du bygga en sofistikerad, klossbyggd version av en konsertflygel

Fin utställning

Flygeln ser helt magisk ut på en hylla i vardagsrummet!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.