Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Technic 42130 BMW M 1000 RR

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 178:-
I lager
SKU
02222-52
   

Utvecklad för sportracing och fulländad för vägkörning – BMW M 1000 RR har fångat både motorsport- och motorcykelfans hjärtan. Nu kan du njuta av ett uppslukande bygge när du skapar din egen LEGO® Technic modellversion (42130) av den ultimata motorcykeln.

Ren prestanda

Djupdyk ner i den imponerande motorcykelns många detaljer. Skalan 1:5 är en nyhet i LEGO Technic världen. Modellen har autentiska funktioner och ser ut och ror sig precis som originalet. Utforska den fungerande växellådan med 3 växlar (+ neutral), styrning, fjädring bak och fram, drivkedja och en radmotor med 4 kolvar. Denna motorcykelmodell, med ikoniska BMW-märken, är snygg att visa upp, och 2 visningsställ ingår.

Gasa på ditt intresse

LEGO® Technic BMW M 1000 RR ingår i en samling LEGO set för vuxna. Dessa byggset, som hyllar några av världens mest älskade fordon, erbjuder både en insikt i teknikvärlden och ett avkopplande byggprojekt.

 • Ett byggset för vuxna – Kör igång din kreativa motor med detta givande bygge. Modellsetet LEGO® Technic BMW M 1000 RR (42130) är ett perfekt set för vuxna som vill ha ett handgripligt projekt.
 • Fullspäckad med detaljer – Utforska de autentiska detaljerna i denna modell i skala 1:5, som den 3-växlade (+ neutral) växellådan, styrningen, fjädringen bak och fram, drivkedjan och motorn med 4 kolvar.
 • Elegant utseende – Beundra det röda, vita och blå färgtemat och de ikoniska BMW-märkena. I den här modellversionen finns alla detaljer med, från däcken till vindrutan.
 • Fantastisk BMW-present – Alla motorcykelälskare skulle älska att få detta imponerande modellset. Setet är särskilt utformat för vuxna och erbjuder ett uppslukande projekt med en snygg uppvisningsmodell att njuta av.
 • Skala 1:5 – Denna högkvalitativa modell är 27 cm hög, 45,5 cm lång och 17 cm bred (utan visningsställ).
 • Visa upp din passion med stolthet – Setet innehåller både ett visningsställ och en racingställ, så denna imponerande motorcykelmodell kan bli en riktig konversationsstartare.
 • Ett äkta samarbete – Detta byggset är resultatet av ett partnerskap mellan BMW och LEGO® Technic designteamet.
 • Ett LEGO® Technic bygge för vuxna – Setet ingår i ett sortiment med modellset för vuxna, som erbjuder både en fantastisk insikt i teknikvärlden och ett avkopplande byggprojekt.
 • Högkvalitativa material – LEGO® Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • Säkerheten först – LEGO® Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1920
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell42130
EAN5702016912920
VarumärkeLEGO
Lego Technic BMW M Motorsykkel med fire-stempels motor og kjededrift Lego Technic BMW M Motorsykkel med fire-stempels motor og kjededrift

Autentiska detaljer

Med en motor med 4 kolvar plus kedjedrift.

Ikonsik merkevare inkluderer BMW og M logo Ikonsik merkevare inkluderer BMW og M logo

Ikonisk märkesvara

Detaljer som till exempel BMW- och M-logo.

Stilig utstillingssokkel og plate med fakta ogm motorsykkelen Stilig utstillingssokkel og plate med fakta ogm motorsykkelen

Stilig utställningssockel

Med en utställningsplatta med fakta om motorcykeln.

LEGO® Technic™ BMW M 1000 RR motorcycle LEGO® Technic™ BMW M 1000 RR motorcycle
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.