Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 985:-
I lager
SKU
01212-108
   

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 LEGO byggsats för Ghostbusters fans och LEGO-anhängare med spökfälla, utdragbart säte, mobil spöksensor, fallucka och hela 2352 byggklossar!

Om du är ett Ghostbusters™ fan har vi precis vad du letar efter – LEGO® Ghostbusters ECTO-1! Jaga bort vardagsstressen och hänge dig åt lite egentid när du bygger en LEGO version av den konverterade 1959 Cadillac Miller-Meteor-ambulansen från filmerna om Ghostbusters.

Kusligt bra detaljer

Denna modell av ECTO-1 är baserad på versionen från Ghostbusters: Afterlife och har fungerande styrning, fallucka, spökfälla, utfällbart skyttsäte bak, protonpaket och coola detaljer från originalbilen, till exempel Ghostbusters ikoniska logo.

Ett byggprojekt för dig

Du behöver ingen LEGO samling för att bygga denna modellbil. Du behöver bara ett tomt bord ... och kanske lite musik från Ghostbusters i bakgrunden. Detta LEGO bilset är en del av en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna som älskar fantastisk design. Det är också perfekt som present med tema från Ghostbusters till dig själv eller modellbilsbyggaren i ditt liv som letar efter nästa projekt.

 • Den ultimata, byggbara ECTO-1 för alla som gillar LEGO® klossar och Ghostbusters™ och letar efter nästa modellbil att bygga, eller för den som bara vill koppla av med ett uppslukande, praktiskt hobbyprojekt.
 • Det här är ingen Ghostbusters™ leksak. Det är ett bilset för vuxna, med fungerande styrning, fallucka med spökfälla och utfällbart skyttsäte, plus en rörlig spöksniffare och andra paranormala spårningsenheter.
 • Gillar du detaljer? Med delar som den svängda vindrutan, den modulära ratten och klossen med Ghostbusters™ dekoration är detta autentiskt detaljerade set perfekt att visa upp hemma eller på jobbet.
 • Perfekt för både Ghostbusters™ fans och LEGO® fantaster – denna modellbil av ECTO-1 erbjuder timmar av underhållning och en byggupplevelse som tilltalar vuxna. Den är perfekt som present till alla som älskar att bygga modellbilar.
 • ECTO-1 är 22,5 cm hög, 47 cm lång och 16,5 cm bred och fullspäckad med autentiska detaljer som du stolt kan visa upp.
 • Du behöver inga batterier för att njuta av denna byggbara modell – den drivs av ren ektoplasma (skojar bara).
 • Med en snygg broschyr som innehåller en steg-för-steg-guide till bygget, plus designdetaljer och historien bakom ECTO-1 (endast på engelska). Ladda ner andra språk på LEGO.com/ecto-1-book).
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO® byggset som är utformade för LEGO byggfans och hobbyentusiaster som älskar vacker design och elegant arkitektur.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så att du kan vara säker på att denna souvenirmodell är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal delar: 2352
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell10274
EAN5702016668018
VarumärkeLEGO
LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 - LEGO bilset för vuxna

Realistiska funktioner

 Utforska spöksensorn, sirenen och allt annat!

LEGO Creator Expert 10274 - ECTO-1 byggset för Ghostbusters fans och LEGO fantaster

Ikoniska detaljer

Den ikoniska logotypen finns naturligtvis på bakluckan.

LEGO Creator Expert 10274 Ghostbusters ECTO-1 med en rörlig spöksniffare

Imponerande effekter

Infällbart säte, spökfälla och fungerande styrning.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.