Intex Sun Shade Pool - Uppblåsbar barnpool med soltak - 295 liter - gul

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 368:-
I lager
SKU
3913-1
   

Denna vackra Sun Shade pool från Intex har ett praktiskt soltak så att de små skyddas från solen medan de badar. Taket kan enkelt tas bort om så önskas. Poolen är 157 x 157 x 122 cm stor och rymmer 295 liter. Den uppblåsbara poolen är vit och gul med ett roligt havstema. Lär barn från 2 års ålder om vattenaktiviteter i trädgården med denna roliga pool. Barn älskar vatten och vad är lättare än att ta barnen ut i trädgården för lek och nöje?

Den är enkel att installera och lätt att underhålla. Det rekommenderas att placera den på en plan yta, utan skarpa kanter och liknande. Se också till att ytan rengörs innan du blåser upp poolen. Ta gärna poolen ur lådan och låt den sträcka ut sig lite i solen innan den blåses upp.

Innehåller:

  • Uppblåsbar pool med avtagbart soltak
  • Reparationssats
  • Avtappningsventil

Detaljer:

  • Mått: 157 x 157 x 122 cm
  • Färg: gul och vit
  • Rek ålder: från 2 år

Obs: Används under övervakning av en vuxen. Pump säljs separat. Placera poolen på en plan yta

Mer information
Modell57470NP
EAN6941057402567
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.