Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Fun Mask Cyklop - Krabba - 3-8 år

Intex har producerat bassänger, pooler, uppblåsbara badleksaker, badmadrasser och simutrustning i över 40 år. Deras sortiment innehåller innovativa produkter med häftig design som passar hela familjen.

Vårt lågpris: 100:-
I lager
SKU
11195-53
   

Gör dykupplevelsen rolig för dina barn. Med Intex Fun Masks kan även de små delta i vattenleken. Dykglasögonen är utformade som en krabba och barnen kan nu se tydligt under vatten. Remmen runt huvudet är lätt att justera. Detta är den perfekta utrustningen för alla barn som gillar att utforska världen under vattnet.

Ta undervattensupplevelsen till nya höjder med denna utrustning från Intex. Låt barnen utforska och testa nya vattenaktiviteter med dessa dykglasögon utformade som en krabba. Om det är otäckt att dyka under vatten är det inte säkert att det är lika illa nu när barnet själv är en av invånarna i havet, krabban.

Roliga dykglasögon med robust glas i polykarbonat.

Innehåller:

  • Intex Fun Mask dykglasögon krabba

Detaljer:

  • Färg: Orange krabba
  • Latex fri
  • Material: polykarbonat
  • Ålder: från 3-8 år
Mer information
Modell55915/Krabe
EAN6941057408347
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.