Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Double Quick III Hi-Output handpump med 3 munstycken - 48 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 173:-
I lager
SKU
434
   

Intex Hi-Output pumpen är en solid och praktisk handpump för snabb uppblåsning av uppblåsbara produkter. Pumpen är 48 cm hög och kommer med olika munstycken så att den kan användas i de flesta situationer där du behöver en bra pump. Den är praktisk att ta med på resan, har ett bekvämt handtag att hålla i och kan pumpa luft åt båda hållen. Denna pump kan användas till de största poolerna eftersom den ger mycket kraft.

Innehåll:

  • Intex Hi-Output pump
  • 3 munstycken för olika anslutningar

Detaljer:

  • Mått: 48 cm
Mer information
Modell68615
EAN6941057466156
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.