Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Hama Midi Pärlplattor 5 pack - med tejp

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 96:-
I lager
SKU
03202-78
   

Hama Midi är de populära rörpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och kreationer. Pärlplattorna är anpassade Hama Midi pärlor och i detta paket hittar du fem olika Hama Midi pärlplattor, med tejp. Tejpen klistras på pärlplattan innan du börjar att pärla så pärlorna inte ramlar bort under den kreativa stunden. Supersmart!

Innehåll:

  • 5x Hama Midi pärlplattor – Stjärna, hjärta, fyrkant, sexkant och cirkel
  • 1x tejp som säkrar att pärlorna stannar på plats medan du pärlar.

Detaljer:

  • Passar till Hama Midi pärlor
  • Rek ålder: Från 5 år

Hama Midi är de populära plastpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

OBS! Pärlor ingår ej.

Mer information
Modell3-7711
EAN028178077112
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.