Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Hama Midi 30 000 pärlor i hink - färgmix 67

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 340:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
24355
   

Stor pärlhink med ca. 30 000 färgglada Hama Midi pärlor i över 10 olika härliga färger. Är du nybörjare eller behöver du fylla på din pärlsamling så passar färgmix 67 perfekt för dig som vill ha olika färger att välja mellan. Pärlorna passar till alla Hama Midi pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Hink med handtag
  • Ca. 30 000 Hama Midi pärlor

Detaljer:

  • Färgmix 67 - över 10 olika färger
  • Passar till Hama Midi pärlplattor
  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

OBS! Hama Midi pärlplattor ingår ej.

Mer information
Modell208-67
EAN028178208677
VarumärkeHama
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.