Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Hama Midi pärlor i hink - 30 000 st - Pastell

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 322:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
4019
   

Hama Midi pärlhink i färgmix 50 innehåller ca. 30 000 Midi-pärlor i vackra pastellfärger. Dessa vackra färger är perfekta för dig som gillar ljusa och dova färger, och de är lika fina att använda separat som tillsammans med andra typer färger. Den här hinken bjuder på timmesvis med pärlande, och passar alla Hama Midi Pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Ca. 30 000 Midi-pärlor

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 5 år
  • Passar Hama Midi pärlplattor

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell208-50
EAN028178208509
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.