Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hama Midi pärlor i hink - 30 000 st - Pastell

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 322:-
I lager
SKU
4019
   

Hama Midi pärlhink i färgmix 50 innehåller ca. 30 000 Midi-pärlor i vackra pastellfärger. Dessa vackra färger är perfekta för dig som gillar ljusa och dova färger, och de är lika fina att använda separat som tillsammans med andra typer färger. Den här hinken bjuder på timmesvis med pärlande, och passar alla Hama Midi Pärlplattor (säljs separat).

Innehåller:

  • Ca. 30 000 Midi-pärlor

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 5 år
  • Passar Hama Midi pärlplattor

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell208-50
EAN028178208509
VarumärkeHama
Ålder4-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.