Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Hama Maxi 10 pärlplattor - Djurparken

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 210:-
I lager
SKU
01217-65
   

Med denna uppsättning av pärlplattor får du 10 former och du kan pärla en hel djurpark med stora Hama Maxi-pärlor. I denna djurpark kan du hitta många olika djur, som den majestätiska elefanten eller den magnifika dinosaurien. Pärlplattorna passar Hama Maxi-pärlorna (säljs separat).

Innehåller:

  • 1 x Pärlplattor med apa och val
  • 2 x Pärlplattor elefanter, sköldpaddor, björnar och dinosaurier

Detaljer:

  • Passar Hama Maxi-pärlor
  • Ålder: från 3 år

Hama Maxi är speciellt utvecklad för småbarn och strykpärlorna Maxi är något större än vanliga pärlor så att de passar bra i barnets hand.

Obs! Hama Maxi rörpärlor ingår ej.

Mer information
Modell3-9465
EAN028178094652
VarumärkeHama
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.