Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Fisher Price Smart Phone - leksakstelefon - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
02205-162
   

Detta är en leksakstelefon ur Fisher-Prices populära Laugh & Learn-serie. Telefonen kommer med 12 färgglada knappar som barnet kan trycka på för att aktivera olika fraser och sånger. Öva på siffror, lyssna på glada melodier och utforska knapparna samtidigt som små lampor blinkar i takt med musiken.

Leksakstelefonen bjuder på roliga lekmöjligheter och om man drar i reglaget så aktiveras ännu fler ljudeffekter!

Innehåll:

  • 1x Fisher Price Smart Phone med tolv knappar som styr olika ljud- och ljuseffekter.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2x AA-batterier (ingår)
Mer information
ModellCFB00
EAN887961053340
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.