Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Mega Bloks klossar för de minsta - musikalisk bondgård med 10+ sånger och ljud

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 293:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09226-65
   

Mega Bloks musikaliska bondgård med djurläten och sånger från Fisher Price, med 46 stycken klossar lämpliga för små händer.

Matcha färger för att upptäcka musik och djurläten på gården! Med denna Mega Bloks First Builders byggsats från Fisher-Price kan du uppleva musik och ljud och lära dig färger när du bygger en gård för 4 söta djurvänner. Bygg en silo, snurrande väderkvarn och en lada med svängdörr. Efteråt kan du bygga en häst, ko, höna och ett lamm. Placera varje djur på motsvarande musiknyckel för att höra deras speciella ljud och lär dig färgerna medan du leker. Tryck på knappen igen för ännu fler musikaliska överraskningar.

Mega Bloks First Builders leksaker är perfekta för små händer och hjälper ditt barn att utveckla fantasi och grovmotorik. Detta byggbara gårdslekset har 46 klossar inklusive stora klossar med motiv, speciella former och byggbara djur. Klossarna är kompatibla med alla Mega Bloks byggleksaker - för ännu mer lek och nöje!

Innehåller:

  • Mega Bloks musikalisk bondgård byggsats

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (ingår)
  • Ålder: från 1 år
Mer information
ModellGCT50
EAN887961734331
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.