Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Fisher Price Little People Travel Together - flygplan med ljud och ljud - svensk version

-45%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Kampanjpris 145:- Vårt lågpris: 263:-
45%
Du sparar: 118:-
I lager
SKU
11206-18
   

Leksaksflygplanet från Fisher Price låter barnet föreställa sig spännande lekstunder i luften och kommer med två figurer som gör leken ännu roligare. Flygplanet rymmer en pilot och en passagerare som båda är redo för avresa. Vart färden går är helt upp till dig!

Låt leken börja och tryck på den röda knappen för att aktivera ljus- och ljudeffekter i form av låtar och ljudeffekter. 

Innehåller:

  • Fisher Price Little People flygplan
  • 2 Fisher Price Little People figurer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (demobatterier ingår)
  • Språk: svenska
  • Ålder: från 1 år

OBS! Viss montering krävs.

Mer information
ModellFMT33
EAN887961580884
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.