Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Fisher Price Little People Travel Together - flygplan med ljud och ljud - svensk version

-36%

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

36%
Kampanjpris 187:- Vårt lågpris: 294:- Du sparar: 107,-
I lager
SKU
11206-18
   

Dela erfarenheter och lär dig mer om vänskap med Fisher Price Little People. Detta flygplan har plats för två vänner och en pilot, som snart är redo för avresa! Snurra på motorerna och res iväg med Little People. Flygplanet har en knapp på toppen som aktiverar ljus och roliga låtar och ljud. Perfekt för barn från 1-5 år.

Innehåll:

  • 1 FP Little People flygplan
  • 2 FP Little People figurer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (dembatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 1 år

OBS! Viss montering krävs.

Mer information
ModellFMT33
EAN887961580884
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.