Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Fisher Price kassaapparat med plastmynt i olika färger

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 382:-
Tillfälligt slut
SKU
240

Kassaapparaten i plast från Fisher-Price är perfekt att leka affär med. Barnet kommer att älska att vrida på spakarna när en vara har sålts. Klockan ringer och lådan hoppar ut så att man kan lägga i plastmynten. Tryck på knapparna och se mynten försvinna ner i lådan. Det ingår färgglada och numrerade plastmynt som passar perfekt till att lära barnen om färger, siffror och pengar.

Innehåller:

  • Fisher-Pirce kasssapparat
  • 6 st färgglada plastmynt

Detaljer:

  • Mått: 19 x 20 x 22 cm
  • Ålder: från 2 år
Mer information
Modell72044
EAN075380020443
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.