Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born

26 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
 1. BABY Born Docka med tillbehör 43 cm 824368
  Baby Born med tillbehör - 43 cm
  Vårt lågpris: 486:-
 2. Baby Born Boy Docka med tillbehör 43 cm 824375
  Baby Born Boy med tillbehör 43 cm
  Vårt lågpris: 464:-
 3. BABY Born First Love docka - 30 cm 825310
  BABY Born First Love docka - 30 cm
  Vårt lågpris: 196:-

26 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Dockrna från Baby Born uppför sig precis som riktiga bebisar. Din interaktiva docka kan gråta, äta och kissa helt utan batterier. Dockorna från Baby Born uppmuntrar till kreativ lek och rollek där barnet leker föräldrer och barn. Med de realistiska funktionerna upplevs Baby Born som mer levande och realistiska än andra dockor. För att göra leken ännu roligare finns det också ett stort sortiment av tillbehör till din docka.

Här hittar du också babyutrustning som matstolar, dockvagnar, bärselar och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för en helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på en cykeltur. Med alla tillbehör är det bara fantasin som sätter gränser för lekarna och äventyren som du skapar tillsammans med din docka.

Dockorna från Baby Born passar från 3 år och uppåt.

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.