Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Bath elektrisk dusch - med justerbart duschhuvud

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 546:-
I lager
SKU
04218-143
   

BABY Born och hennes syster älskar allt som har med vatten och skum att göra. Men ibland har inte BABY Born tid att bada, då är det bra att kunna ta en snabb dusch. Duschen är anpassad för BABY Born dockor och de kan stå i den helt själv, om man fäster dockan på hållaren som finns i duschen, och du kan i lugn och ro tvätta dockan. Genom att vrida på ankan Berta kommer vattnet att rinna ut genom duschhuvudet. Vill du ha en varm eller kall dusch? Ankan Berta visar temperaturen på vattnet. Ankan Berta hittar du på duschväggen samt på dörren. Duschhuvudet kan man justera om BABY Borns syskon vill låna duschen. Den blå mattan förhindrar att det blir översvämning när BABY Born duschar.

Innehåll:

  • BABY Born elektrisk dusch till docka

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 AA batterier (ingår ej) 
  • Rek. Ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell830604
EAN4001167830604
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.