Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Skötbord för dockor 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 397:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-42

Med detta skötbord från BABY Born kan du enkelt byta blöja och kläder på din docka (ingår ej) medan den ligger bekvämt. Den avtagbara skötbädden är både mjuk och vacker att se på och matchar perfekt med de rosa och lila detaljerna. Den tredelade hyllan under skötbordet har gott om förvaringsutrymme för tillbehör som är bra att ha lättillgänglig, som rena blöjor, klädbyten eller kanske favoritleksaken?

Den söta ankan Berta håller inte bara kolll på BABY Born-dockan (ingår ej) utan är också utrustad med wipes. Ankan kan fästas på skötbordskanten. Skötbordet är inspirerat av skandinavisk design med sina fina ben i träliknande material och passar bra i barnrummet.

Innehåll:

  • Skötbord med hylla
  • Avtagbar skötbädd
  • Anka med wipes

Detaljer:

  • Lämplig för dockor upp till 43 cm
  • Mål: 50x35x52 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka, blöjor, kläder och andra tillbehör ingår ej.

 

Mer information
Modell829998
EAN4001167829998
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.