Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Highchair - barnstol till docka 36-43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 326:-
I lager
SKU
06205-18
   

Nu blir den ännu enklare att mata BABY Born tack vare den höga matstolen. Stolen är inspirerad av skandinavisk design och kommer med detaljer i rosa, vitt och brunt. På själva stolsryggen finns det ett motiv av björnen Bruno och ankan Berta. Den vita brickan rymmer BABY Borns tallrik och flaska, och passar även perfekt när man ska leka med klossar eller rita.

Passar även mindre dockor.

Innehåll:

  • BABY Born matstol för dockor

Detaljer:

  • Förp.mått: L31 c B16 x H47 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
  • Passar dockor på 43 cm

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell829271
EAN4001167829271
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.