Disney Frozen Petite Adventure lekset - 5 dockor med tillbehör - 15 cm

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 580:-
Tillfälligt slut
SKU
08206-157

Återskapa dina favoritögonblick från de här karaktärernas äventyr i Disney Frozen 2. Anna, Elsa och Kristoffer-dockorna bär sina typiska kläder från filmen! Anna och Elsa har realistiskt hår för fler lekmöjligheter. Dockorna har 5 leder och kan sitta på ryggen till renen Sven.

Ha det skoj med dina favoritkaraktärer från Disney Frozen 2 med presentasken ”Petite Adventure”, som innehåller hela gruppen med Anna, Elsa, Kristoffer, Olof och Sven! De här dockorna har en perfekt liten storlek på 15 cm så att du kan ta med dem på äventyr vart som helst.

Innehåller:

  • 1 Anna-docka
  • 1 Elsa-docka
  • 1 Kristoffer-docka
  • 1 Olof-figur
  • 1 Sven-figur

Detaljer:

  • Mått: 15 cm
  • Rek ålder: från 3 år

Den episka sagan fortsätter i Disney Frozen 2, den spännande uppföljaren till den populära filmen Frozen. Häng med dina vänner Anna, Elsa, Kristoffer, Olav och Sven när de drar långt bort från Arendelle för att styrka sitt band och göra nya upptäckter som ändrar deras liv för alltid.

Mer information
Modell21140
EAN192995211407
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.