Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Disney Frozen Petite Adventure lekset - 5 dockor med tillbehör - 15 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 580:-
I lager
SKU
08206-157
   

Återskapa dina favoritögonblick från de här karaktärernas äventyr i Disney Frozen 2. Anna, Elsa och Kristoffer-dockorna bär sina typiska kläder från filmen! Anna och Elsa har realistiskt hår för fler lekmöjligheter. Dockorna har 5 leder och kan sitta på ryggen till renen Sven.

Ha det skoj med dina favoritkaraktärer från Disney Frozen 2 med presentasken ”Petite Adventure”, som innehåller hela gruppen med Anna, Elsa, Kristoffer, Olof och Sven! De här dockorna har en perfekt liten storlek på 15 cm så att du kan ta med dem på äventyr vart som helst.

Innehåller:

  • 1 Anna-docka
  • 1 Elsa-docka
  • 1 Kristoffer-docka
  • 1 Olof-figur
  • 1 Sven-figur

Detaljer:

  • Mått: 15 cm
  • Rek ålder: från 3 år

Den episka sagan fortsätter i Disney Frozen 2, den spännande uppföljaren till den populära filmen Frozen. Häng med dina vänner Anna, Elsa, Kristoffer, Olav och Sven när de drar långt bort från Arendelle för att styrka sitt band och göra nya upptäckter som ändrar deras liv för alltid.

Mer information
Modell21140
EAN192995211407
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.