Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Karriärdocka Coffee Shop - barista med kafé och fler än 20 tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 395:-
I lager
SKU
05205-41
   

Utforska kafévärlden med denna Barbie Coffee Shop-leksaksuppsättning. Om du älskar att göra kaffe och smoothiedrycker kan du hjälpa Barbie att driva detta kafé.

Leksaksuppsättningen Barbie Coffee Shop innehåller en Barbie-docka med en söt svartvitt randig skjorta och ett rosa förkläde. Barbie är redo att betjäna sina kunder, och kaféet har en menytavla och en maskin för att laga gott kaffe och uppfriskande smoothies. Sätt smoothies i maskinen och vrid på hjulet för att välja vilken det ska vara, dra sedan i spaken på sidan och ta-da! - en färdig smoothie. Den levereras också med extra utrustning som en kanna mjölkchokladssirap, kaffekoppar, smoothiekoppar, en tekopp och mycket mer.

I kaffebaren finns också en separat avdelning för godis och ett kylskåp för kalla drycker. När kundernas order är klar kan Barbie ringa på klockan för att meddela att kunden kan hämta sin beställning. Nam-nam!

Barnen kommer att älska de oändliga möjligheterna till kreativ lek och roligt rollspel i denna kaffebar.

Innehåller:

  • Barbie barista docka
  • Kaffe bar
  • Kaffekoppar och smoothiekoppar
  • Snacks och godis
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått kaffebar: 39 x 32 x 8 cm (LxBxH)
  • Mått docka: ca 29 cm (H)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGMW03
EAN887961862881
VarumärkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.