LOL Surprise Deluxe Present Surprise - exklusiv Sprinkles docka och husdjur

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 541:-
I lager
SKU
11202-24
   

Öppna den lila och turkosa LOL Surprise Deluxe Present Surprise för att hitta en exklusiv glittrande Sprinkles-docka och hennes husdjur, Splin-Claws. Dockan och husdjuret är i begränsad upplaga och kommer inslagna i present med ett kort. Allt du behöver göra är att skriva ner vem gåvan är till så är den redo att ge bort. Perfekt när du är bjuden på fest!

Varje överraskningspaket kommer redan inslaget i en underbar presentask med rosett och tagg. Släpp den medföljande knappen i vattnet för en bubblig överraskning som avslöjar en festkaka. Inuti hittar du dockan och husdjuret i en begränsad upplaga. Tårtan fungerar även som förvaring och dockställ. Bada dockan och ditt husdjur för en överraskande färgförändring. Innehåller även festtillbehör till din docka, inklusive festbanner, festspel och festinbjudan. I serien finns det 2 stilar att samla (säljs separat).

Innehåller:

  • LOL Surprise Deluxe Present Surprise Sprinkles docka
  • Husdjur Sprin-Claws
  • Låda med handtagTårtformat stativ
  • Klädsel för docka
  • Inbjudningar

Detaljer:

  • Ålder: från 6 år

 

Mer information
Modell570684
EAN035051570707
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.