Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Disney Frozen Light Up Fashion doll - Annas förtrollande äventyr med klänning som lyser - 30 cm

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 315:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06195-99
   

Inspirerad av Disney Frozen 2 har denna Light Up Fashion Anna-docka en svart och lila outfit med avtagbar kjol, bälte och kappa. Annas klänning har ljus och visar ett virvlande lövmönster på hennes fina klänning. Höj hennes armar för att se kjolen magiskt lysa upp med fina höstlöv. I Disney Frozen 2 testar Anna sin orubbliga optimism och uthållighet. Hon måste lära sig att vara stark även när det känns omöjligt att göra rätt. Med den här dockan kan du leka kända scener och ögonblick från den berömda Frost-filmen, eller så kan du skapa dina alldeles egna och roliga berättelser!

Disney Frozen-fans kommer att älska denna Anna-docka. Inspirerad av den senaste filmen Disney Frozen 2 kommer denna docka garanterat att bli en favorit i dockkollektionen, särskilt bland Frost-fans.

Innehåll:

  • Anna Light Up docka med lysande outfit

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x A76 batterier (demo-batterier ingår)
  • Mått: H30 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7001
EAN5010993617210
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.