Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Harry Potter docka 33 cm - Ron Weasley

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 284:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-192
   

Denna filminspirerade docka föreställer Ron Weasley, en av Harry Potters bästa vänner. Dröm dig bort till Hogwarts och mängder av spännande äventyr. Harry Potter-fans kan leka ut sina favoritscener från filmerna eller hitta på helt egna äventyr med hjälp av dockorna i denna serien. Harry Potter har på sig en skoluniform och en kappa, och levereras självklart med en trollstav!

Dockan har 11 olika leder i nacke, axlar, höfter, knän, armbågar och handleder och bjuder därför på många olika lekmöjligheter. Positionera dockan på otaliga sätt och låt magin flöda fritt!

Innehåll:

  • 1 x docka som föreställer Ron Weasley
  • Dockkläder - skoluniform och kappa
  • Trollstav

Detaljer:

  • Mått docka: H33 cm
  • Rek.ålder: från 6 år

Kombinera gärna dockan med de två andra i produktserien, Harry Potter och Hermione.

Mer information
ModellFYM52
EAN 887961707144
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.