Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Harry Potter docka 33 cm - Ron Weasley

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 365:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-192
   

Denna filminspirerade docka föreställer Ron Weasley, en av Harry Potters bästa vänner. Dröm dig bort till Hogwarts och mängder av spännande äventyr. Harry Potter-fans kan leka ut sina favoritscener från filmerna eller hitta på helt egna äventyr med hjälp av dockorna i denna serien. Harry Potter har på sig en skoluniform och en kappa, och levereras självklart med en trollstav!

Dockan har 11 olika leder i nacke, axlar, höfter, knän, armbågar och handleder och bjuder därför på många olika lekmöjligheter. Positionera dockan på otaliga sätt och låt magin flöda fritt!

Innehåll:

  • 1 x docka som föreställer Ron Weasley
  • Dockkläder - skoluniform och kappa
  • Trollstav

Detaljer:

  • Mått docka: H33 cm
  • Rek.ålder: från 6 år

Kombinera gärna dockan med de två andra i produktserien, Harry Potter och Hermione.

Mer information
ModellFYM52
EAN 887961707144
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.