Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born My First Swim Girl - docka med baddräkt - 30 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 318:-
I lager
SKU
01205-98
   

Den lilla flickan har redan lärt sig mycket om babybad. De tekniker hon gillar bäst är crawl och butterfly. När hon simmar crawl, doppar hon en arm i taget i vattnet; i butterfly finns båda armarna samtidigt - och helt utan batterier!

Om du drar tillbaka BABY Born's arm gör hon sig redo för nästa omgång. När armarna släpps simmar hon genom vattnet. Dockan har rörliga leder och hon kan lätt sitta vid kanten av poolen för att se de andra bada. Hennes söta baddräkt har ett Anden Berta-motiv och roliga volanger. Dockan är gjord av vattenavvisande material.

Innehåller:

  • BABY Born My First Swim Girl docka
  • Baddräkt och badmössa

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Rek ålder: från 12 månader.

Obs: Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell827901
EAN4001167827901
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.