Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Alert Dino Sprayer - Uppblåsbar vattenspridare 190 x 80 x 160 cm

Alert sportleksaker

Sommarhalvåret är perfekt för utomhuslek i trädgården, på stranden eller på andra öppna platser. Alert erbjuder ett sortiment av olika sportleksaker och utrustning som passar till det mesta. Här hittar du bland annat tennisbollar, snorklar, badmintonracketar, kubb och mycket mer. Leksakerna är anpassade för barn och passar den aktiva familjen.

Vårt lågpris: 343:-
I lager
SKU
02205-88
   

Upplev en magisk sommar med denna vattenspridar-dinosaurien! Blås upp dinosaurien och fäst vattenslangen, så har du den perfekta aktiviteten som både svalkar och aktiverar barnen. Och det bästa utav allt, de kommer älska det!

Den söta dinosaurien sprutar vatten från näsan, och barnen kan springa igenom strålen flera gånger om. Placera dinosuarien på gräsmattan eller verandan, och du har en rolig aktivitet hemma i trädgården. 

Innehåll:

  • Uppblåsbar dinosaurie

Detaljer:

  • Mått: L190 x B80 x H160 cm
  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
Modell778-1148
EAN8710124134544
VarumärkeAlert
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.