Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Alert Bordtennis med teleskopnät, racketar och pingisboll

-30%

Alert sportleksaker

Sommarhalvåret är perfekt för utomhuslek i trädgården, på stranden eller på andra öppna platser. Alert erbjuder ett sortiment av olika sportleksaker och utrustning som passar till det mesta. Här hittar du bland annat tennisbollar, snorklar, badmintonracketar, kubb och mycket mer. Leksakerna är anpassade för barn och passar den aktiva familjen.

30%
Kampanjpris 113,40 Vårt lågpris: 162:- Du sparar: 49,-
I lager
SKU
02205-94
   

Spela bordtennis vart och när du vill med detta bordtennisset från Alert. Fäst nätet på ett bord, rulla ut det och fäst det med flikarna på sidan. Ett-två-tre så har du bordtennisbordet redo. Nätet kan dras hela 190 cm och är därför idealiskt för stora bord / ytor. När stiften är fästa förblir nätet tätt och bordtennismatchen kan börja.

När du är klar kan du lika enkelt packa ihop nätet. Tack vare den kompakta förvaringen kan detta bordtennisset enkelt transporteras var som helst. Den levereras också med 2 bordtennisracketar och en boll. Utmana vänner eller familj till en turnering som de sent kommer att glömma. Bordtennis är alltid kul!

Innehåll:

  • 2 x bordtennisracketar
  • Boll
  • Nät

Detaljer:

  • Mått nät: 190 cm långt
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell744-1377
EAN8710124138849
VarumärkeAlert
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.