Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

BS Giant Tower - stort tornspel i trä med 60 staplingsklossar

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 547:-
I lager
SKU
08206-67
   

Det klassiska tornspelet, där man ska ta bort en och en kloss från det färdigstaplade tornet, utan att välta det. Här kommer det i en förstorad variant, med ett torn som är hela 1 meter när det är färdig staplat. Reglerna är samma, ta bort klossar från tornet utan att välta det. Ett roligt spel som kräver koncentration och en stadig hand. Här får både stora och små testa sina kognitiva färdigheter.

Innehåll:

  • 60 x staplingsklossar
  • Tärning
  • Bomullspåse

Detaljer:

  • Material: Trä
  • Mått kloss: 30 x 5,6 x 2,5 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGA277
EAN8717775442776
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.