Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Happy Fendti traktor med timmervagn - ljud- och ljuseffekter

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 343:-
Tillfälligt slut
SKU
04218-31

Ut för att arbeta i skogen med Happy Fendti-traktorn. Inget virke är för tungt för traktorn. Den Fendt-inspirerade leksakstraktorn har rullande hjul och på framsidan finns en mekanisk griparm som kan öppnas och stängas med hjälp av det stora handtaget. Släpet har en manuell gripklo på svängarmen, som kan användas för att placera och flytta de tunga stockarna. Traktorn har också ljud- och ljuseffekter.

Innehåller:

  • Dickie Toys Happy Fendti-traktor med timmervagn
  • Timmerstockar

Detaljer:

  • Längd: 65 cm
  • Batterikrav: 2 AA-batterier (ingår)
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell204119001
EAN4006333074684
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.