Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys Happy Scania Tim biltransport

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 355:-
I lager
SKU
04218-32
   

Redo för en lastbilstur? Med Dickie Toys Happy Scania Tim biltransport kan du enkelt transportera dina bilar från en plats till en annan. Biltransportören är inspirerad av Scanias lastbilar. På lastplattformen finns också en bil som följer med lastbilen. Lastbilen gör det enkelt att transportera bilarna runt, kanske bilen ska säljas? Eller kanske den ska på verkstad? Här är det bara att låta fantasin flöda.

Lastbilen har en lastplattform som består av två nivåer och en manuell nedsänkbar ramp, så att bilarna enkelt kan köra av och på. Biltransportören levereras med batterier så att leken kan börja omedelbart. Fordonet ger både ljud och ljus, och på toppen finns ett handtag så att du enkelt kan lyfta den med dig. Med Dickie Toys Happy Scania Tim biltransport får barnet utmana sina motoriska färdigheter genom att knuffa runt på lastbilen och den lilla bilen.

Funktioner:

  • Lastplan på två våningar
  • Nedsänkt ramp från båda nivåerna
  • Handtag för enkel transport

Innehåll:

  • Dickie Toys Happy Scania Tim biltransport
  • 1 bil

Detaljer:

  • Längd: 42 cm
  • Batterikrav: 2 x 1,5 V R (ingår)
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell204117000
EAN4006333074653
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.