Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dantoy Lastbil till Sandlådan - 20cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 68:-
I lager
SKU
3853
   

En klassisk lastbil från Dantoy som kan användas för rolig lek både inomhus och utomhus. Den är perfekt för kreativ lek i sandlådan. Låt sandlådan vara din egen byggarbetsplats och använd lastbilen för att transportera material och hjälp till din byggarbetsplats. Lastplattformen är stor och kan bära sand, vatten och andra material. Bilen är ca. 28 cm stor och uppmuntrar till kreativ lek.

Innehåller:

  • Dantoy-lastbil

Detaljer:

  • Mått: ca. 20 cm
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskinen
  • Rek ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell2215
EAN5701217022155
VarumärkeDantoy
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.