Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dantoy TINY BIO sandlådeset- tillverkat av svanenmärkt bioplast - 43 delar - 10 mnd.

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 833:-
I lager
SKU
03205-67
   

Det här stora setet med sandlådeleksaker är helt ideellt för lek och lärande i sandlådan eller på stranden. Att leka ute i frisk luft med sand och vatten styrker barnens motoriska färdigheter och sinnen, och även deras sociala färdigheter i rollspel med andra barn.

TINY BIO set med sandlådeleksaker är danskproducerat och tillverkat i bioplast, som är ett bäringskraftigt råmaterial baserat på 90% sockerrör. Det gör setet också godkänt för att bära svanenmärket.

Leksetet består av många olika delar, något som ger setet stort lekvärde. Speciellt ägnat för platser med många barn. Alla delarna är i dämpade, naturliga färger och tål också diskmaskin.

Innehåll:

  • Sandlådeset med 43 delar

Detaljer:

  • Kan tvättas i maskin
  • Rek ålder: från 2 år

Färdigheter:

  • Sociala färdigheter
  • Fysisk utveckling
  • Fantasi
Mer information
Modell6970
EAN5701217069709
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.