Dantoy Lastbil med låsmekanism på flaket - 30 cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 178:-
I lager
SKU
03205-53
   

Stor lastbil med tippflak som kan tippas. Flaket är utrustat med en låsmekanism för lossning av sand och andra material. Luta trailern bakåt och öppna luckan för att tömma trailern. Denna färgglada lastbil från Dantoy är den perfekta leksaken för sandlådan, men kan naturligtvis också användas inomhus. Lastbilen kan lekas med ensam eller tillsammans med andra bilar och utrustning från Dantoy (säljs separat). Lastbilen med tippflaket är tillverkad av svanmärkt plast och är både hållbar och robust.

Innehåller:

  • 1 Dantoy-lastbil med tippflak

Detaljer:

  • Mått: L30 cm
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskinen
  • Ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell2289
EAN5701217022896
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.