Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Clementoni Baby Happy Shower Water Friends - badleksaker flodhäst och groda

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 112:-
I lager
SKU
05217-24
   

Happy Shower Water Friends från Clementoni innehåller två roliga figurer som älskar att bada! Den dansande blå flodhästen och den gröna grodan som bjuder på en fantastisk vattenshow varje gång de dras upp från vattnet. Badleksakerna har en rörlig motor som sprider vattnet runt omkring när de lyfts upp från vattnet.

Ta med badleksaken till badkaret och se hur de sprutar runt vattnet som i en vattenshow - om och om igen! Badleksakerna är roliga och spännande att leka med i vattnet!

Innehåll:

  • Happy Shower flodhäst och groda

Detaljer:

  • Rörelser aktiveras i vatten
  • Rek. ålder: från 6 månader
Mer information
Modell17666
EAN8005125176663
VarumärkeClementoni
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.