Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Mr. Frog Stapelleksak

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 134:-
I lager
SKU
05195-271
   

Herr Groda hjälper till att lära barnet om färger, siffror och ljud! Stapla de olika ringarna på basen som gungar medan leksaken ger ifrån sig olika ljud. Med stapelleksaken Mr. Frog från Hape får barnen både en lärorik och rolig lekstund. De olika ringarna är tillverkade av olika material och kommer med olika texturer som är spännande att klämma och ta på. När grodan gungar fram och tillbaka så låter den, så spännande!

Leksaken passar för barn från 12 månader och hjälper till att främja barnets finmotorik och öga/hand-koordination.

Innehåll:

  • Hape Mr. Frog Stacking Toy

Detaljer:

  • Delar: 7.
  • Mått: L12 x B12 x H18,6 cm.
  • Rek.ålder: från 12 mån.
Mer information
ModellE0457
EAN6943478024953
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.