Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Oball Shakers skallra

Oball - babyleksaker som utvecklar barnens motorik

Oball är aktivitetsleksaken som främjar barnens motoriska utveckling och öga-hand-koordination. Oball är utformad för att vara enkel att greppa och väcka barnens nyfikenhet med härliga färger och spännande ljud. Babyleksakerna från Oball kommer i många olika former, färger och fasonger.

Vårt lågpris: 113:-
I lager
SKU
10184-36
   
Uppmuntra din lilla ögonsten till lek med denna roliga Skallra Bollar från Oball.

Rolig skallra med en Oball i varje ände och i mitten med genomskinligt handtag som är fyllt med färgglada pärlor. Varje gång barnet skakar skallran flyger de små pärlorna runt inne i handtaget. Skaka, tryck och rulla skallran som har stora hål för små fingrar. Stimulerar ditt barns sinnen och uppmuntrat motoriken.
  • Material: Mjuk plast 100% fri från BPA, PVC, latex och ftalater
  • Mått: 14 cm
  • Rek.ålder: från 0 mnd

O-ball-leksakerna är unika i sin design. Leksakerna är flexibla och återvänder alltid till sin ursprungliga form, oavsett vad barnet utsätter dem för! Leksakerna har stora hål och är därför alltid lätta att ta tag i när man ska kasta eller greppa dem. Det är pedagogiskt korrekta leksaker som utmanar barnets lärande och fina motoriska färdigheter.

Mer information
ModellOB-81107
EAN074451811072
VarumärkeOball
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.