Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Play For Future Baby garden - byggleksak i återvunnen plast

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 157:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09195-94
   

Detta är en färgglad och underhållande "trädgård" för de allra yngsta, som passar perfekt när det är dags att upptäcka olika färger och former. Clementoni Baby Garden fungerar likt en plocklåda, och främjar barnets öga-hand-koordination samt den visuella uppfattningen, samtidigt som leksaken uppmuntrar till många roliga lekstunder. Placera blommorna och grönsakerna på rätt plats och utforska de olika färgerna - det är så spännande!

Innehåll:

  • Clementoni Baby Garden blomsterlåda
  • 6 x olika tillbehör i form av blommor och grönsaker

 Detaljer:

  • Aktivitetsleksak i återvunnen plast.
  • Mått: L24 x B15 x H15 cm.
  • Rek.ålder: från 10 mån.

Play for Future-produkterna är utformade för att hjälpa oss att bygga en bättre framtid tillsammans. Vi kan lära barnen om vikten av att respektera miljön genom lek. Play for Future-produkter är tillverkade av 100% återvunnet material och håller hög kvalitet.

Mer information
Modell17277SN
EAN8005125172771
VarumärkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.